Har du erfaring med skat i et bredt perspektiv? Er du drevet af passion for dit arbejde, og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og international virksomhed i vækst? 

BESTSELLER Corporate Tax søger en udadvendt, alsidig og forretningsorienteret generalist indenfor skat med et højt fagligt niveau, som kan være med til at drive vores proaktive business partner-rolle. Er du serviceminded, målrettet og ikke bange for at tage ansvar – så er det dig, vi leder efter! 

 

Afdelingen  

I BESTSELLER Corporate Tax er vi drevet af passion for vores arbejde. Vores mål er at sikre et højt compliance-niveau via en strategisk, praktisk og holistisk tilgang til opgaveløsning på tværs af BESTSELLER. Afdelingen løser opgaver inden for alle skattediscipliner og på alle niveauer i organisationen. 

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med spændende opgaver i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Corporate Tax har reference direkte til BESTSELLERs CFO og er en værdsat sparringspartner i både strategiske og operationelle beslutningsprocesser. 

 

Jobbet 

Som generalist indenfor skat vil dine ansvarsområder afhænge af dine stærkeste kompetencer, men du forventes at have lyst til at påtage dig alsidige opgaver indenfor selskabsskat og moms. Du vil komme helt tæt på beslutningsprocessen, hvor du udøver kompetent og faglig rådgivning til forretningen og bidrager selv til compliance og optimering.

 

Mere konkret vil dine ansvarsområder bl.a. inkludere: 

·   at agere som strategisk business partner for kolleger i ind- og udland, herunder levere pragmatiske løsninger ifm. nye forretningsmæssige tiltag, opstart på nye markeder mv.   

·   aktiv deltagelse i udviklingen og implementeringen af BESTSELLERs tax control framework på tværs af organisationen 

·   deltage i revisioner og forhandlinger med myndigheder i ind- og udland. 

 

Din baggrund

·   Uddannet cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc.aud. eller tilsvarende relevant uddannelse 

·   2-5 års praktisk erfaring med dansk og international skat/moms fra en større international virksomhed, revisions- og rådgivningsvirksomhed eller SKAT 

·   Erfaring med grænseoverskridende transaktioner/internationale forhold 

·   Flydende engelsk og dansk i skrift og tale er en nødvendighed. 

 

Din profil 

Du har en analytisk og systematisk tilgang til dit arbejde samt en solid forretningsforståelse. Du arbejder selvstændigt og målrettet, og du trives i et miljø, der stiller krav til din faglighed, din evne til at have flere bolde i luften samtidig og til at navigere i en dynamisk og omskiftelig hverdag. Du tænker holistisk og bevarer overblikket uden at miste fokus på detaljerne. 

Du har stærke kommunikationsevner og en solid tal- og regnskabsforståelse. Du har en ydmyg tilgang til opgaveløsning, men samtidig har du også den nødvendige gennemslagskraft og er ikke bange for selvstændigt at tage en beslutning. 

Det er vigtigt for os, at du fremstår som en professionel sparingspartner over for både interne og eksterne interessenter og samarbejdspartnere med fokus på at danne gode relationer. Til gengæld får du en enestående chance for et job, hvor du agerer på såvel strategisk som operationelt niveau i en global kontekst – i et uformelt miljø, hvor” work-life-balance”, arbejdsglæde og godt humør er en prioritet. 

 

Arbejdssted: Aarhus – din primære base vil være BESTSELLERs nye kontor placeret centralt på havnen i Aarhus, men der vil også være arbejdsdage på BESTSELLERs hovedkontor i Brande. 

 

Der vil i forbindelse med stillingen kunne være rejseaktivitet i et forventet omgang på 5-10 årlige rejsedage. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

About BESTSELLER CFO 

The CFO organisation in BESTSELLER is a professional and dedicated finance function supporting BESTSELLER’s growing business.  We see a great pride in supporting and accelerating the future growth of BESTSELLER, and we take nothing for granted. We want to be the best within our field, and we work hard to achieve our goals. We work in a dynamic and informal atmosphere, and we always strive to meet our BESTSELLER colleagues and business partners with an open mind.

 

BESTSELLER CFO is part of the worldwide fashion company BESTSELLER. 

 

.   Go to company website to apply   .

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES