Kan du bidrage med et højt fagligt niveau, stor forretningsforståelse og sans for pragmatiske løsninger i en kompleks og dynamisk hverdag? Så får du her muligheden for at gøre en forskel i en stor og international virksomhed!

BESTSELLER Corporate Tax søger en udadvendt og forretningsorienteret Transfer Pricing Specialist med personlig gennemslagskraft og evnen til at danne relationer på alle niveauer i organisationen.

 

Afdelingen  

I BESTSELLER Corporate Tax er vi drevet af passion for vores arbejde. Vores mål er at sikre et højt compliance-niveau via en strategisk, praktisk og holistisk tilgang til opgaveløsning på tværs af BESTSELLER. Vi er servicemindede, proaktive og ikke bange for at tage ansvar. Hos os vil du opleve en afvekslende hverdag med spændende opgaver i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. 

Corporate Tax har reference direkte til BESTSELLERs CFO og er en værdsat sparringspartner i både strategiske og operationelle beslutningsprocesser. 

 

Jobbet 

Som Transfer Pricing Specialist vil du i samarbejde med Head of Tax have ansvar for transfer pricing compliance og transfer pricing-optimering på tværs af BESTSELLER. Her udøver du kompetent og faglig rådgivning til forretningen indenfor transfer pricing og international skat og bidrager til compliance og optimering. Du arbejder bl.a. med vores globale transfer pricing-politikker, inter-company-transaktioner, opstart på nye markeder, omstruktureringer og forretningsmodeller på strategisk såvel som på operationelt niveau. Du deltager i revisioner og forhandlinger med myndigheder i ind- og udland. Derudover fungerer du som sparringspartner og kontaktperson ift. udarbejdelse af tranfer pricing-dokumentation, som er outsourcet til et ”Big 4”-revisionsselskab. 

 

Din baggrund

·   Uddannet cand.jur., cand. merc.jur., cand.merc.aud. eller tilsvarende relevant uddannelse 

·   Minimum 3 års praktisk erfaring med transfer pricing fra en større international virksomhed, revisions- og rådgivningsvirksomhed eller SKAT 

·   Erfaring med grænseoverskridende transaktioner/internationale forhold 

·   Erfaring med retail vil være en fordel  

·   Flydende engelsk og dansk i skrift og tale er en nødvendighed.

 

Din profil

Du arbejder analytisk og systematisk og har en solid forretningsforståelse. Du arbejder selvstændigt og målrettet, og du trives i et miljø, der stiller krav til din faglighed og din evne til at have flere bolde i luften samtidig. Du tænker holistisk og bevarer overblikket uden at miste fokus på detaljerne.

Du har stærke kommunikationsevner og en solid tal- og regnskabsforståelse. Det er vigtigt for os, at du er opsøgende af natur, og at du fremstår som en professionel og tillidsfuld sparringspartner over for både interne og eksterne interessenter og samarbejdspartnere.

Du har en ydmyg tilgang til opgaveløsning, men samtidig har du også den nødvendige gennemslagskraft og er ikke bange for selvstændigt at tage en beslutning. Til gengæld får du en enestående chance for et job, hvor du agerer på såvel strategisk som operationelt niveau i en global kontekst – i et uformelt miljø, hvor ”work-life-balance”, arbejdsglæde og godt humør er en prioritet. 

 

Arbejdssted: Aarhus – din primære base vil være BESTSELLERs nye kontor placeret centralt på havnen i Aarhus, men der vil også være arbejdsdage på BESTSELLERs hovedkontor i Brande. 

 

Der vil i forbindelse med stillingen kunne være rejseaktivitet i et forventet omgang på 10-20 årlige rejsedage. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!  

 

About BESTSELLER CFO

The CFO organisation in BESTSELLER is a professional and dedicated finance function supporting BESTSELLER’s growing business.  We see a great pride in supporting and accelerating the future growth of BESTSELLER, and we take nothing for granted. We want to be the best within our field, and we work hard to achieve our goals. We work in a dynamic and informal atmosphere, and we always strive to meet our BESTSELLER colleagues and business partners with an open mind.  

 

BESTSELLER CFO is part of the worldwide fashion company BESTSELLER.

 

.   Go to company website to apply   .

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES