De functie

Ben jij een enthousiaste en sterke Tax Compliance Specialist / Fiscalist en kan je goed samenwerken en bent ondersteunend in een veranderende omgeving lees dan wat Van Oord voor jou kan betekenen. Voor de afdeling Finance & Control in Rotterdam zoeken wij een fulltime Tax Compliance Specialist / Fiscalist.

 

Voor uitbreiding van de afdeling Fiscal Affairs in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Tax Compliance Specialist / Fiscalist. Deze afdeling adviseert en ondersteunt de organisatie en haar bedrijfsonderdelen met betrekking tot alle fiscale vraagstukken. Zowel nationaal als internationaal.

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

-    coördineren en uitvoeren van compliance werkzaamheden, zoals de aangifte vennootschapsbelasting van de fiscale eenheid in Nederland, CbC reporting, indienen van bezwaarschriften en voeren van correspondentie

-    uitrollen en verbeteren Transfer Pricing Policy

-    het fungeren als aanspreekpunt binnen Van Oord ten aanzien van Europese omzetbelastingen

-    het oplossen van fiscale vraagstukken met betrekking tot tenders en projecten buiten Nederland, het geven van fiscale adviezen op het gebied van internationaal belastingrecht, lokale winstbelastingen, bronheffingen, indirecte belastingen en payroll

-    optimaliseren van de fiscale positie van Van Oord; je doet zelfstandig onderzoek en maakt voorstellen voor verbetering; je bent alert op situaties die de aandacht vragen en stelt die aan de orde

-    onderhouden van contacten met externe adviseurs

 

Functie-eisen

 

-    we zoeken een collega met minimaal drie tot vijf jaar relevante werkervaring in het bedrijfsleven en een gerichte opleiding (Register Belastingadviseurs (RB) of HEAO Fiscaal Recht en Economie)

-    qua persoonlijkheid ben je een energieke collega, een teamspeler die communicatief sterk is, met overtuigingskracht en een klantgerichte instelling.

-    je bezit een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, bij voorkeur beheers je nog een derde vreemde taal

 

Wij bieden


Een functie waarin werken op kantoor en op een project elkaar afwisselen en je volop ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleiding en training. Uiteraard bieden we je de mogelijkheid om in samenwerking met anderen een bijdrage te leveren aan onze prestigieuze projecten. Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardelijk pakket, passend bij jouw achtergrond en ervaring

 

Over Van Oord

 

Van Oord is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). Wij zijn een innovatieve partner voor onze opdrachtgevers en dragen al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur voor de wereld van morgen. Onze mensen zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie.

 

Wil jij bij Van Oord komen werken?


Solliciteer direct online via onderstaande sollicitatiebutton. Nog niet overtuigd om te solliciteren? Neem gerust contact met me op voor meer informatie of andere mogelijkheden bij Van Oord.

 

.   Go to company website to apply   .

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES