Reference code: 65548

 

Dienstverband

(Fulltime 38 uur per week)
Als junior BTW Compliance Specialist binnen de Group Tax afdeling help je de Senior Compliance Specialist bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften die ingediend moeten worden voor alle entiteiten in de verschillende landen. Heb jij affiniteit met BTW-compliance en wil jij je verder ontwikkelen als specialist dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat je dagelijks gaat doen

Jij zal onderdeel uitmaken van Group Tax binnen Action, hierbinnen ben jij samen met de Senior BTW Compliance Specialist verantwoordelijk voor alle BTW verplichtingen in de 10 landen waar Action actief is.

Een van jouw hoofdtaken is het voorbereiden en indienen van de maandelijkse BTW aangiften voor alle Action BTW registraties (momenteel 15, stijgt naar 20 in ca. 2 jaar). Dit doe je door verschillende rapportages uit te draaien vanuit SAP en deze na analyse te verwerken in de aangifte. Maandelijks dien je ook de Intrastat en ICP aangifte in. Om ervoor te zorgen dat jij jouw werkzaamheden zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren onderhoud je regelmatig contact met de financiële afdelingen binnen ons Financial Shared Service Center. Zo zorg je ervoor dat je de BTW stroom volgt in de verschillende administratieve processen en waar nodig verbetert.

Naast alle aangiften assisteer jij ook bij de afhandeling van BTW controles, het opstellen van kennisgevingen of bezwaar tegen btw-aanslagen, het opstellen van concept-antwoordbrieven voor vragenlijsten die door de belastingdienst zijn verzonden en draag je bij aan het tax control framework. 

 

Wat kenmerkt een Junior BTW Compliance Specialist bij Action

Als een Junior BTW Compliance Specialist ben je een proactieve, flexibele teamspeler met sterke analytische vaardigheden. Jij weet hoe het er aan toe gaat in een organisatie, je bent gewend aan het werken met deadlines en hebt een probleemoplossende manier van denken. Dit allemaal tezamen met goede communicatievaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

En verder:

·   Een financiële bachelor als accounting, fiscale economie/rechten of bedrijfskunde 

·   Je hebt zo’n 1 tot 3 jaar werkervaring 

·   Goede kennis van Excel, ervaring met SAP is een pre

·   Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift, andere Europese talen zijn een pré

·   Affiniteit met belastingen

 

Dit is wat we jou bieden als Junior BTW Compliance Specialist

Arbeidsvoorwaarden

·   Marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek

·   Mogelijkheid tot thuiswerken

·   24 vakantiedagen

·   Reiskostenvergoeding

·   15% personeelskorting op aankopen bij Action

Persoonlijke groei

We openen wekelijks nieuwe filialen in binnen en buitenland. Door deze snelle groei verwachten wij dat Group Tax nog verder zal uitbreiden, dit zorgt er voor dat jij ook voldoende kansen krijgt om mee te groeien. Daarnaast brengt deze groei ook een aantal uitdagingen mee voor jouw nieuwe rol. Met een ondernemende en proactieve houding kan je bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze afdeling en aan jouw eigen ontwikkeling.

While we appreciate the offer of assistance, unfortunately Action does not accept unsolicited resumes from search firms. All resumes submitted by search firms to any employee at Action via-email, the Internet or directly without a valid written search agreement will be deemed the sole property of Action, and no fee will be paid in the event the candidate is hired by Action.

 

 

.   Go to company website to apply   .

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES